måndag 24 september 2012

Höstfärger

Det är så vackert ute nu!

Träden sprakar i alla färger och i dag har himlen varit alldeles klarblå. Jag älskar att åka bil över slätten såna här dagar, och idag hade jag jobbärende att uträtta i Linköping. På hemvägen gjorde jag nåt jag inte gjort förut: Jag provade att fota medan jag körde. Korkat, men jag bara knäppte en hel massa bilder åt sidorna och höll ögonen på vägen under tiden. En del bilder blev ju helt sneda och på många kom alldeles för mycket av bilen eller vägen med. Men det finns ju photoshop att leka med efteråt!

Några av de andra bilderna är tagna för ett par dagar sen, bl a morgonbilden. Så vackert ljus var det här om morgonen när jag klev upp. Svårt att riktigt göra rättvisa på bild men jag hoppas att ni får en liten känsla av hur nästan magiskt vackert och guldgult ljuset strilade mellan träden i allén.

Sen tog hönsen en liten höstpromenad när jag var ute idag så de fick också komma med på bild.

Passa på njut de vackra dagar som är kvar av hösten. Det kommer bli ännu vackrare färger, men rätt var det är är löven borta. Men då har i alla fall jag mina bilder kvar som minne. Och ännu fler bilder gömmer jag i mitt hjärta att plocka fram i vintermörkret.
2 kommentarer:

 1. Väldigt fina bilder för att vara tagna när man kör bil
  och vilka fina höns
  Tack så väldigt mycket för upplysningen om potatisen ,köpte potatis med rött skal precis i min smak vill ha mera
  Ha en skö kväll

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Jag är själv förvånad hur bra bilder man kan lyckas ta med mobilkameran. Och det är de avlånga med fält och himmel som är fotade så. Plus den översta av trädbilderna. Jag har en bra mobilkamera i en mobil som jag älskar! Den är nämligen vattentät och stöttålig så jag kan använda den utan att vara rädd om den. Passar mig perfekt. Jag skulle aldrig klara att leva med en Iphone även om jag är ett apple-fan. De är tyvärr för dyra och för ömtåliga.
   Lycka till med att hitta mer potatis!
   /Ica

   Radera