tisdag 11 september 2012

Liten bloggkris

Jag lider av en liten bloggkris sedan en tid tillbaka. Det är så mycket jag skulle vilja visa er och jag tar kort i massor och laddar över till datorn och planerar vad jag ska blogga om. Men sen får jag inte riktigt till det. I vissa fall går det för lång tid och då känns det inte längre kul att blogga om en viss händelse och i vissa fall tappar jag inspirationen helt och tänker att det där var väl ändå inget att skriva om. Så det är högst sporadiska inlägg på bloggen här numera men jag hoppas att ni inte tröttnar. Jag hoppas att det bara är en tillfällig svacka som jag snart tagit mig ur.

Bjuder på en bild på några strutar i plåt som jag gjorde till förra julen. Kanske mest som inspiration till mig själv? De är ganska små, kanske 8 cm + hanken och de är gjorda av gammal tryckplåt för offsettryck. Färgen är vackert ceriselila och står sig snyggt mot den matta silvergrå färgen på själva plåten. Plåten är så tunna att den går lätt att klippa i med en vanlig lite rejälare sax som man inte är rädd om. Hålen är gjorda med syl mot ett halvstumt underlag, typ en träbit eller nåt tjockt i gummi eller liknande. Sammanfogade med limpistol men förstärkta med ståltråd som också funkar som dekoration vid hanken.

Till påsk tog jag och planterade några små snödroppslökar i en liten plastpåse i en strut och gav bort. Fint att hänga upp i fönstret i en lång ståltråd. Gör man struten något större och hanken längre går det att plantera hyacint i till jul och hänga upp. Lökar är perfekt eftersom de i princip inte behöver vattnas. Tyvärr har jag ingen bild med lök i, ni får föreställa er hur fint det var! ;)

4 kommentarer:

 1. hej...
  jag smälter pärlorna i 5 min på 200 grader. Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Hej Ica!
  Vill tacka dig för din fina kommentar som du lämnat hos mig. Det värmer hjärtat må du tro, tänk att jag kan stå som inspiration för nån annan. Det känns rätt häftigt och omtumlande.
  Hoppas att du hittar tillbaka till bloggandet och inspirationen. Jag har själv en massa bilder som bara väntat på att läggas upp men inte har det blivit och nu känns det som att det är för sent, men jag struntar i det . Bilder från sommarsemestern SKA komma upp. :)
  Strutarna är jättefina. :)
  Ha en fin onsdag.

  SvaraRadera