lördag 24 maj 2014

Strandbaden

Igår var vi på stranden för första gången i år. Barnen har tjatat och vi har inte hunnit få upp poolen än. Och det var ju 27 grader eller nåt igår. 

Det var faktiskt rätt härligt att sitta där en stund! Lagom med folk. Men på sommaren brukar det vara packat så då åker vi nästan aldrig dit. 

Jag sträckte mig till att bada tårna. Och det var alldeles iskallt i vattnet. Jag hörde nåt om 18 grader, men jag tror inte ens det var så mycket. 

Men barnen var i och badade en bra stund. De både hoppade och simmade. Och det känns rätt bra att åtminstone ha gjort ett strandbesök i år... ;)2 kommentarer:

 1. Vad är det där för strand? Känner inte alls igen den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är vanliga gamla Strandbaden i Borensberg. Till höger ligger en lite mindre vinkelbrygga för de lite mindre barnen. Det är inte så bred sandremsa, utan det är mest gräs (och gåsskit) att ligga i. Så på sommaren åker vi nästan aldrig hit, för det är för mycket folk för mig då. Men så här års var det helt okej att vara i strandbaden.
   Mina föräldrar har dessutom stuga ett antal hundra meter därifrån, så vi badar hellre där. Men bryggan där är inte ilagd så här års och där är så stenigt att man inte badar utan brygga. Men vattnet är klart och fint! / Ica

   Radera