onsdag 13 juni 2012

Frökens present

Igår kväll hade vi skolavslutning, men sonens ena fröken var ledig, så hon fick sin present idag istället. Vi har pysslat ihop en liten påse till henne med lite mysigt innehåll som förhoppningsvis ska falla henne i smaken.


Lite hemgjord Rabarber- och citrondricka och en burk lika hemgjord Jordgubbs- och rabarbermarmelad.
Och så en kartong med ägg från våra egna frigående höns. Ett Lavendelhjärta får hänga på påsen så hon har nåt kvar som minne när hon ätit upp allt det andra. Och så ett litet kort.

Och så här blev det när vi packat ner det i påsen.
Matchande rött silkespapper funkar perfekt för att inte sakerna ska slå och skava mot varandra även när en liten 7-åring bär påsen.

Tack fröken för det här året!

Den andra fröken fick en påse som passade henne perfekt: En hemsydd grytlapp i grönt, svart och vitt med ett broderat märke med en ko på. Märket hade suttit på en pyjamas men när den skulle kasseras sparade jag märket. När sonen sen hittade det tyckte han att vi absolut måste göra nåt till fröken av den, för hon älskar kor. Hon fick också ett lavendelhjärta, i limegrönt, på sin påse, och ett kort med kor. Tyvärr glömde jag foto igår. Man kan inte ha huvudet med sig jämt...


5 kommentarer:

 1. Dom kan skatta sig lycklig som har en sådan som du omrking sig! Du gör så fina saker! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Men du kan ju sjunga och spela för dem i stället. Det är inte heller att förakta. :) / Ica

   Radera
 2. JA! Jag är lycklig! Så fina saker som har tillverkats med omsorg och med den rätta känslan! Den vackra påsen med det fantastiska innehållet fick fara runt i bilen igår för att visas upp för mina nära och kära. De fina vackra orden på kortet från sjuåringen kommer att värma länge! Tack familjen i mellangården! /Fröken Sandra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att du tyckte om presenten! Och välkommen till min blogg. / Ica

   Radera