onsdag 27 juni 2012

Morden i Midsomer

Nu är det äntligen sommar!

Hur vet man det då? Har det att göra med vädret, som ska hålla en viss temperatur per dygn ett visst antal dagar i streck? (I så fall är det verkligen inte sommar än...) Eller har det att göra med att solen skiner och alla är glada? (Inte sommar än...) Eller har det att göra med att det står juni i almanackan? (Möjligen sommar...) Eller?

Nej, naturligtvis hänger det på att "Morden i Midsomer" sänds med nya avsnitt i TV igen. Nu ÄR det sommar!
6 kommentarer:

 1. Håller med. Men sommarn blir inte lång i år flr nästa tisdag sänds säsongens sista avsnitt sa hallåan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag läste också att det bara ska vara två avsnitt. Överväger att börja följa repriserna på 3:an också. Bara för att inte hösten ska komma så snabbt... / Ica

   Radera
 2. Jag håller med, nu är det sommar! :)

  SvaraRadera
 3. Jag älskar "morden i midsomer" men har jag jättesvårt för att se repriserna. Jag vet inte varför men jag fastnar inte liksom! Men det är jättetråkigt att det bara är 2 avsnitt denna sommar! Dåligt!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte heller fastnat för att se repriserna. Det känns lite dumt att se dem eftersom jag vet att jag sett dem förut.
   Men jag har en egenskap som gör att jag oftast glömmer bort allt jag sett tidigare. Jag kan veta att jag sett en film - och ändå kommer jag inte ihåg nåt, förrän kanske fem minuter från slutet. Det är ju rätt bra för då kan jag se samma film om och om igen och det är fortfarande lika spännande. / Ica

   Radera